YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

2014. augusztus 25., hétfő

Ezen a héten főként egy Back to School vagyis vissza az iskolába outfit sorozatot fogok bemutatni nektek. Persze azért lesznek más bejegyzések is :))

De kezdjük is az elején, az évnyitó:

Ha jobb idő van és nem akarsz annyira kiöltözni felvehetsz egy sima fekete vagy fehér ruhát. ( DE semmiképp se olyat amiben buliba jársz. Hisz mégis egy évnyitó. )




A ruhát pár szép kiegészítővel (mint például ahogy képen is látszik egy D.I.Y virágos fejpánttal :)) és ékszerrel nagyon jól fel tudod dobni.
                                               

A következő outfit egy sima fehér (crop)topból és egy fekete vagy fekete-fehér mintás szoknyából áll. De ha nem vagy szoknyás vehetsz hozzá akár egy szoknyanadrágot (ami úgy néz ki mint egy szoknya de igazából nadrág.  Nekem is van egy és nagyon imádom praktikus és kényelmes is egyben)



A szettekhez és az alkalomhoz is egy balerina cipő illik a legjobban, mert elegánsabb, kényelmes és  még csajos is. ;)

A hajunkat is feldobhatjuk akár egy virágos hajpánttal (ahogy már az előbb említettem) vagy egy kócos konty+masni kombóval. 



Hát ennyi lenne egyenlőre. Remélem tudtam egy kicsit is segíteni és nagyon köszönöm ha szántál rám időt és elolvastad, ha tetszett van kérdésed és/vagy észrevételed írj kommentet és/vagy iratkozz fel .:)


Peace, Love and Beauty ♥ ☺ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése